18.7.2020

Ohjaaja rakastui vesitorniin ensivisiitillä

Kun ohjaaja Pirjo Yli-Maunula astui vanhaan vesitorniin, peli oli selvä. Teos on rakennettava tänne. Kesällä 2016 nähtiin immersiivinen teos TORNI.

”Sisätilan näky on niin mieletön kaikkine palkkeineen ja portaikkoineen”, Yli-Maunula kuvaa ihastumistaan Intiön vesitorniin. Tekijähaastattelussa selviää, miten Flow Productionsin immersiivinen, paikkasidonnainen Torni-teos syntyi. Teoksen taustoja ja teemoja sekä immersiivisen esityksen tekemistä avaavat ohjaaja Pirjo Yli-Maunula ja äänisuunnittelija Anssi Laiho. Haastattelijana JP Manninen.

Katso myös

12.8.2022

Kysymystulva, jakso 4 - muusikko Jukka Eskola

Jukka Eskola on yksi suomen suosituimmista jazz-artisteista. Eskolalla on kolme omaa yhtyettä, ja hän on omien levytystensä ohella soittanut vierailijana sadoissa suomalaisissa levyjulkaisuissa, esiintynyt lukuisissa television viihdeohjelmissa ja säveltänyt ja sovittanut musiikkia useille suomalaisten suosikkiartisteille, kuten Juha Tapiolle sekä Elastiselle. Kaiken tämän ohella Eskola on myös oululaisen Elojazz-jazzmusiikkifestivaalin taiteellinen johtaja.