22.8.2020

Elojazz – nuoret toivot ja festivaalien tulevaisuus

Elojazz-teemalähetys Kokardi-Klubilta Hiukkavaarasta. Keskustelua musiikki- ja festivaalialasta asiantuntijoiden kanssa, esiintymässä Papillon.

Illan keskustelua johdattelee Elojazzin festivaalijohtaja, monessa mukana oleva oululainen musiikkimies ja musiikinopettaja Kari Kuivamäki. Keskusteluissa pöyhitään pohjoisen nuorten tietä ja mahdollisuuksia opiskella ja työllistyä ammattimuusikoiksi, sekä pohditaan tulevaisuuden festivaalien ja keikkojen kohtaloa. Mistä leipä musiikkialalle, mitä yleisö haluaa?

Keskustelijoina nuoret muusikot Benjamin Faconnier, Jimi Ahlroos, Severi Seppänen, Ilkka Pokkinen, Ilari Kinnunen sekä Oulu Youth Jazz Orchestran orkesterinjohtaja Jaakko Jauhiainen, festivaalialan kehittäjä Taina Ronkainen BusinessOulusta ja Koiteli Elää -festivaalin taiteellinen johtaja, tapahtuma-alan yrittäjä Sirpa Eskola.

Välillä käymme kurkistamassa 26.8. ensi-iltansa saavan Hylky-teoksen kulisseihin Flow Productionsin taiteellisen johtajan Pirjo Yli-Maunulan kanssa.

Katso myös

Eija Turunen, Pekka Miilukangas, Tuula Kalaja ja Sari Jaatinen keskustelevat Raahen Kruununmakasiinin museossa.
8.2.2021

Kulttuuri on terästä! - Pohjoisen kulttuurivirran lähetys Raahesta 26.2.

Millaista kulttuurielämä Raahessa on tänä päivänä? Miten se on ajan myötä muotoutunut kaupungin historiassa ja miten teollisuus ja kaupungin kasvu ovat siihen vaikuttaneet? Miltä näyttää tulevaisuus ja mitä kuuluu Raahen nuorille taiteiljoille? Muun muassa näistä teemoista keskustellaan suorassa Pohjoinen kulttuurivirta -kanavan lähetyksessä Raahen Kruununmakasiinimuseolta perjantaina 26.2. klo 19–21.