Tehdään pohjoinen kulttuuri näkyväksi

Pohjoinen kulttuurivirta tekee pohjoista kulttuuria näkyväksi sähköisessä mediakenttässä.

Kanavalta voi löytää mm. live-keskusteluja, sarjoja eri taiteenaloilta, taiteilijaesittelyjä, taidetta ja kulttuurihistoriaa videoina ja podcasteina. Kanava kokoaa pohjoisen kulttuuritoimijoiden sähköistä materiaalia ja pohjoista kulttuuria katsojien helposti ja maksutta saataville paikasta ja ajasta riippumatta.

Pohjoinen ei tässä tapauksessa ole tarkasti määritelty maantieteellinen alue, se voi olla mielentila, maisema tai soundi. Mikrona, makrona tai maailmaa syleillen. Tuo oma näkökulmasi aiheeseen! Tarjoa valmista sisältöä tai ideoidaan ja etsitään rahoitusta tuotannoille yhdessä.

Ota yhteyttä: toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen, pia@nulloulunjuhlaviikot.fi, p. 044 7232 676, kanavapäällikkö Jukka Takalo, jukka.takalo@nullkolumbus.fi.

Kanavaa tuottaa Oulun kulttuuritapahtumayhdistys ja se kuuluu yhdistyksen Delta Life -kokonaisuuteen, joka huipentuu Oulun Euroopan kulttuuripääkaupunkivuonna 2026 Oulun juhlaviikoille Oulujoen suistoon.

kuvakollaasi erilaisista kanavan lähetysten kuvaustilanteista

Katso kanavan esittelytilaisuus Youtubesta.

Oulun kulttuuritapahtuma­yhdistyksen palvelut

Oulun kulttuuritapahtumayhdistys kehittää yhdessä kulttuurialan toimijoiden kanssa pohjoisen kulttuuritapahtumia ja -verkostoja. Tarjolla on kattava valikoima maksullisia ja maksuttomia palveluita.

  • Ammattitaitoiset tuotantopalvelut
  • Mediaseuranta viestinnän ja markkinoinnin tueksi
  • Kävijäseuranta tapahtumien kehittämiseen
  • Koulutukset tapahtumatekijöille ja kulttuuritoimijoille