27.5.2021

Kulttuurin kuntavaalikeskustelu 27.5. kello 19-21

Kalevan ja Pohjoisen kulttuurivirran yhteinen kulttuurin kuntavaali-ilta suorana Kaleva-livestä 27.5. kello 19-21. Ehdokkaat tiukassa tentissä, kaupungin kulttuuriväki haastamassa.

Pohjoisen kulttuurivirran ja Kalevan kuntavaalikeskustelu tuo kulttuurin polttavimmat kysymykset keskusteluun. Poliittisen debatin lisäksi mahdollisuus elämyksellisyyteen ja viihtymiseen oululaisten kulttuurielämysten parissa.
Kuntavaaliehdokkaita tenttaavat Kalevan Sanna Keskinen ja Juhopekka Pietilä.
Keskustelua kommentoivat taiteen keinoin lastenmusiikkiorkesteri Soiva Siili, sarjakuvapiirtäjä Tessa Astre ja tanssija Tanja Råman.
Jukka Takalon isännöimästä kulttuuripöydästä poliittista keskustelua kommentoivat kulttuurin eri alojen näkökulmista ohjaaja Heta Haanperä, ravintoloitsija, tapahtumajärjestäjä Roope Sulkala ja lastenkulttuuripäällikkö Katri Tenetz.
Keskustelu on katsottavissa suorana maksutta Kaleva-livessä ja tallenteena myös Pohjoinen kulttuurivirta -kanavalla.

Katso myös

Eija Turunen, Pekka Miilukangas, Tuula Kalaja ja Sari Jaatinen keskustelevat Raahen Kruununmakasiinin museossa.
8.2.2021

Kulttuuri on terästä! - Pohjoisen kulttuurivirran lähetys Raahesta 26.2.

Millaista kulttuurielämä Raahessa on tänä päivänä? Miten se on ajan myötä muotoutunut kaupungin historiassa ja miten teollisuus ja kaupungin kasvu ovat siihen vaikuttaneet? Miltä näyttää tulevaisuus ja mitä kuuluu Raahen nuorille taiteiljoille? Muun muassa näistä teemoista keskustellaan suorassa Pohjoinen kulttuurivirta -kanavan lähetyksessä Raahen Kruununmakasiinimuseolta perjantaina 26.2. klo 19–21.